Breadcrumbs

Olin ehdolla myös TEK:n valtuustoon ja pääsin siellä varalle. Hienoa, kiitos kaikille :) 

Varasijan myötä kuulun nyt myös TEK:in teknologiavaliokuntaan.

TEKin vaalit tulevat taas ja totta kai olen jälleen mukana. Olen ehdolla läntisellä alueella Vihreiden listalla numerolla 564. TEKin vaalikoneesta löydät vastaukseni vaikka selaamalla ehdokkaita ja etsimällä sukunimelläni. Minulle tärkeitä asioita ovat koulutus ja suomalaisten osaamisen pitäminen huipulla sekä yhteinen edunvalvonta. Minusta ammattiyhdistystoiminta on tärkeää ja kaikkien eduksi, siis myös työnantajien.

Kiitos luottamuksesta!
Minut valittiin TEKin valtuustoon alkavalle kaudelle ja lisäksi TEKin hallitukseen Jyrki Kasvin varajäseneksi. Aivan mahtavaa :)

Minulle tärkeitä asioita (ainakin!) ay puolella ovat kanneoikeus ja työntekijöiden osaamisen ylläpito ja kehittäminen. Kanneoikeus sen vuoksi, että tällä hetkellä työnantajat surutta käyttävät hyödykseen sitä, että yksittäinen työntekijä harvoin jaksaa nostaa kannetta epäasiallisesta kohtelusta tai irtisanomisesta, eivät edes ammattiliiton tuella. Tähän pitää saada nyt loppu ja kanneoikeus ammattiliitoille. 
Toinen mielestäni huolestuttava asia on, että kaikilla työntekijöillä ei ole tarvittavaa mahdollisuutta oman osaamisen ylläpitoon ja päivittämiseen. Maailma muuttuu ja kehittyy koko ajan, jolloin muutama vuosi sitten hyvinkin ajankohtainen osaaminen voi olla jo tänä päivänä vanhentunut. Työntekijöiden osaamiseen panostaminen pitäisi nähdä samalla panostuksena yrityksen tulevaisuuteen eikä pelkästään kustannustekijänä.
Kolmantena asiana haluaisin kaikki IT-alan akateemiset saman katon alle. Mielestäni TEK on oiva paikka meille yhdistyä. Tulkaa mukaan :)
Ja neljäs asia (apua, nyt näitä alkaa tulla ja tulla) on saada etätyön lainsäädäntö ajan tasalle, tukemaan monimuotoista ja missä vain tapahtuvaa työtekoa.

Page 1 of 2

© 2017 Minna Kilpala. All Rights Reserved. Designed By JoomLead

Please publish modules in offcanvas position.